1997. - 2010. Feniks kompjutori 
- maloprodajni dučani

Davne 1997. godine kao mladi par sa strašću prema uspjehu i poduzetništvu započeli smo ovu veliku priču iz nule. U Maksimirskoj 132, u Zagrebu, smo rasli, razvijali se i proveli posebne godine. Radeći neumorno dan i noć na razvoju posla, uz malo resursa i puno upornosti, uspjeli su stvoriti nešto doista izvanredno.   Kroz ovih 26 godina uložili smo svoja srca i dušu u svoju tvrtku. 

Proširili smo tim i izgradili snažnu reputaciju u svojoj industriji. Naša se predanost isplatila, a posao je nastavio napredovati.    
Sada, 26 godina kasnije, nekoć mladi par i dalje smo na čelu svojih privatnih tvrtke. Gledali smo kako posao raste iznad naših najluđih snova i ponosni smo na spoznaju da je naš naporan rad napravio razliku u životima naših klijenata i zaposlenika.    

Nikada ne zaboravljamo duge noći i rana jutra koje smo proveli gradeći tvrtku od nule. Nastavljamo s inovacijama i pomičemo granice mogućeg, uvijek nastojeći svoju tvrtku učiniti najboljom što može biti. Kako godine prolaze, naše tvrtke ostaju dokaz snage strasti i ustrajnosti. To je podsjetnik da je sve moguće uz naporan rad i predanost, te da čak i najmanji počeci mogu dovesti do velikog uspjeha. 

2010. do danas - Feniks Info 
- distribucija elektroničke opreme​ 

Veliki uspjeh našeg poslovanja smatramo naša skladišta i urede na Slavonskoj aveniji 72, u Zagrebu. Naše novo skladište strateški je smješteno kako bi se osigurala učinkovita i pravovremena isporuka naših proizvoda našim kupcima diljem regije. 

Uz najsuvremeniju opremu i modernu tehnologiju, u mogućnosti smo učinkovitije skladištiti i upravljati našim zalihama, što nam omogućuje da s lakoćom udovoljimo zahtjevima naših kupaca.    

Kao tvrtka, uvijek smo bili predani pružanju visokokvalitetnih proizvoda po konkurentnim cijenama, a naše novo skladište samo će poboljšati našu sposobnost da to činimo. S većim kapacitetom skladištenja, sada možemo proširiti našu liniju proizvoda i ponuditi širi raspon mogućnosti našim kupcima.    

Uvjereni smo da će nam naše novo skladište omogućiti nastavak rasta i širenja poslovanja, zadržavajući iste visoke standarde kvalitete i usluge koje naši kupci očekuju od nas.

2023. Vlastita produkcija branda ADDA:

Najnoviji brand iz naše tvornice ideja je ADDA; brand raznovrsnih kategorija proizvoda kako bi svatko mogao pronaći ponešto za sebe. Mobilna oprema, ljepota i zdravlje, sport te elektronika kategorije su proizvoda koje imamo u planu.

Partneri